Merktroubadour | Team - Merktroubadour
15552
page,page-id-15552,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive

TEAM MERKTROUBADOUR

emma-v3

Emma van Leeuwen

PR & Content stagiaire 

Meer info

Emma wil graag de bruisende wereld van PR ontdekken. Als PR & Content stagiaire bij Merktroubadour is de deur naar die wereld geopend! Emma is betrokken bij verschillende PR- en social media-campagnes. Dagelijks houdt zij zich bezig met het bedenken van social media-posts en ondersteunt zij het team bij verschillende projecten. Haar positiviteit maakt Emma een vrolijke noot in het team.

hanne

Hanne Gerhards

Junior PR Consultant

Meer info

Op zoek naar continue uitdaging voelt Hanne zich als junior PR Consultant thuis in de dynamische wereld van PR. Met een flexibele houding en commerciële instelling draagt zij succesvol en met veel plezier bij aan de uitvoering van PR-campagnes voor uiteenlopende merken.

Naast PR heeft zij als ervaren lifestyle blogger (WKND Amsterdam) sterke affiniteit met social media en levert zij zowel intern als extern een belangrijke bijdrage aan content-creatie. Met haar sterke communicatieve vaardigheden is zij zowel op professioneel niveau als binnen het team een onmisbare factor.

eva

Eva van Beurden

Junior PR Consultant

Meer info

Als junior PR Consultant is Eva betrokken bij een breed scala aan PR- en social mediacampagnes. Binnen Merktroubadour onderhoudt Eva dagelijks contact met journalisten, bloggers en vloggers en zorgt ervoor dat zij alle content op tijd, en in de juiste vorm, aangeleverd krijgen. Met een voorliefde voor social media en met een fijn oog voor lifestyle media, weet Eva precies waar de uitdagingen én de behoeften liggen. Eva is punctueel en met haar Brabantse gezelligheid van onschatbare waarde!

oscar

Oscar den Ouden

PR & Content specialist/oprichter

Meer info

Oscar, mede-oprichter en -eigenaar van Merktroubadour, ontwikkelde zijn strategisch inzicht en passie voor geïntegreerde campagnes bij diverse communicatie- en mediabureaus. Met zijn uitgebreide redactionele marketingervaring en kennis van het medialandschap, inspireert en adviseert hij zowel de partners als medewerkers van Merktroubadour. Hij denkt altijd vanuit het ‘waarom?’ en weet waar er op strategisch en redactioneel gebied kansen liggen. Zijn sterke inlevingsvermogen wordt in elke contentstrategie toegepast.

rianne

Rianne de Vries

PR & Content specialist/oprichter

Meer info

Als een van de eigenaren van het bureau adviseert Rianne de verschillende partners op het gebied van PR, content en social media. Met een hart voor Marketing PR en een voorliefde voor native advertising, begeleidt zij samen met het team geïntegreerde PR campagnes van A tot Z. Door haar jarenlange ervaring bij verschillende PR en mediabureaus weet ze waar de behoefte van zowel de adverteerder, het reclame-/mediabureau als de journalist of influencer ligt en weet hier feilloos op in te spelen.

lieke

Lieke Peters

PR Consultant

Meer info

Zowel nationale als internationale PR-campagnes zijn Lieke niet vreemd. Ze leerde de kneepjes van het vak bij een groot internationaal PR-bureau waar ze zich vol toewijding en enthousiasme bezighield met het managen en uitvoeren van diverse campagnes. Ze bouwt sterke klantrelaties op die zijn gebaseerd op vertrouwen en kunde. Als PR Consultant bij Merktroubadour geeft Lieke klanten en partners strategisch advies op het gebied van PR en begeleidt zij het team van PR-professionals.