PR, Social
About This Project

VANMOOF

Onze vaste partner VANMOOF, producent van de bekende robuuste stadsfietsen, is overtuigd fan van de kracht van PR en staat om die reden open voor diverse kansen op het gebied van free publicity. Een van de initiatieven die wij onlangs voor hen ontplooiden is een traject gericht op het investeren in relaties met relevante influencers. Want; hoe hechter de relatie, hoe groter de kans op noemenswaardige publiciteit.

 

Relaties opbouwen met influencers werkt het meest effectief wanneer er persoonlijk en het liefst face2face contact is. Om die reden introduceerden wij VANMOOF op een bloggerevent dat plaatsvond in Hotel Arena. Onder toeziend oog van circa 150 travel en lifestyle bloggers presenteerden wij VANMOOF hier als hét merk waarmee je in gesprek wilt gaan. Naast een fraai aangeklede stand stippelde Merktroubadour ook een parcour uit waar bloggers de nieuwste VANMOOF series zelf konden testen. Een schot in de roos! Tientallen bloggers ondergingen de merkbeleving en maakten dankbaar gebruik van de mogelijkheid om op een VANMOOF te fietsen.

 

Naast het opdoen van zeer waardevolle contacten zorgde een winactie onder de aanwezige bloggers op de dag zelf al voor een enorm bereik aan free publicity. Op dit moment werkt Merktroubadour diverse samenwerkingen uit met een aantal zorgvuldig geselecteerde influnencers. Het resultaat daarvan zal verspreid over de komende maanden via social media voorbijkomen en uiteraard ook op onze eigen Facebookpagina. To be continued!

 

Wil je zelf ook een keer op een VANMOOF fietsen? Bezoek dan de onlangs geopende flagshipstore aan de Mauritskade 55 in Amsterdam.